Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Openingstijden Albert Heijn Castellum: Kom Langs En Ontdek Onze Winkeltijden

Openingstijden Albert Heijn Castellum: Kom Langs En Ontdek Onze Winkeltijden

Heropening Albert Heijn Parkwijk

Openingstijden Albert Heijn Castellum: Kom Langs En Ontdek Onze Winkeltijden

Heropening Albert Heijn Parkwijk

Keywords searched by users: openingstijden albert heijn castellum openingstijden ah houten oude dorp, openingstijden hoogvliet castellum, albert heijn houten het rond, jumbo houten, albert heijn utrecht, openingstijden hoogvliet houten, openingstijden ah houten kerst, openingstijden castellum

1. Openingstijden Albert Heijn Castellum

De Albert Heijn-vestiging in Castellum, Houten, is een populaire supermarkt waar klanten dagelijks terecht kunnen voor al hun boodschappen. Hieronder vind je gedetailleerde informatie over de openingstijden van Albert Heijn Castellum, inclusief openingstijden tijdens de week, op zaterdag, op zondag en afwijkende openingstijden tijdens feestdagen.

2. Openingstijden tijdens de week

Albert Heijn Castellum is van maandag tot en met vrijdag geopend. De exacte openingstijden zijn als volgt:

– Maandag: 8:00 – 20:00 uur
– Dinsdag: 8:00 – 20:00 uur
– Woensdag: 8:00 – 20:00 uur
– Donderdag: 8:00 – 20:00 uur
– Vrijdag: 8:00 – 21:00 uur

Op werkdagen kun je dus vanaf 8 uur ‘s ochtends al bij Albert Heijn Castellum terecht voor je dagelijkse boodschappen. Op vrijdag is de supermarkt zelfs open tot 21:00 uur, waardoor je ook ‘s avonds nog boodschappen kunt doen.

3. Openingstijden op zaterdag

Op zaterdag kun je ook bij Albert Heijn Castellum terecht voor al je boodschappen. De openingstijden op zaterdag zijn als volgt:

– Zaterdag: 8:00 – 20:00 uur

Net als op doordeweekse dagen opent de Albert Heijn-vestiging in Castellum om 8 uur ‘s ochtends haar deuren op zaterdag. Je hebt dus voldoende tijd om je boodschappen te doen, ook op je vrije zaterdag.

4. Openingstijden op zondag

Op zondag is Albert Heijn Castellum gesloten. Dit betekent dat de supermarkt op zondag geen boodschappen verkoopt. Het is raadzaam om op zondag alternatieve winkels te zoeken voor je boodschappen.

5. Afwijkende openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden van Albert Heijn Castellum afwijken van de normale tijden. Het is handig om voorafgaand aan een feestdag altijd de aangepaste openingstijden te controleren om teleurstellingen te voorkomen.

Enkele voorbeelden van feestdagen waarop de openingstijden kunnen afwijken zijn:

– Kerst: Albert Heijn Castellum kan op kerstdagen aangepaste openingstijden hanteren. Het is raadzaam om vooraf te controleren wanneer de supermarkt open is tijdens de feestdagen.
– Nieuwjaarsdag: Het kan zijn dat Albert Heijn Castellum gesloten is op Nieuwjaarsdag. Controleer daarom vooraf de openingstijden.
– Pasen: Op sommige paasdagen kunnen de openingstijden afwijken, dus het is verstandig om dit van tevoren te controleren.

6. Aanvullende informatie en contactgegevens

Als je meer informatie wilt over de openingstijden van Albert Heijn Castellum, kun je terecht op de officiële website van Albert Heijn. Daar vind je de meest actuele en betrouwbare informatie over de openingstijden van de supermarkt.

Daarnaast is het ook handig om te weten dat er andere supermarkten in de buurt zijn waar je terecht kunt als Albert Heijn Castellum gesloten is. Enkele alternatieven zijn:

– Openingstijden AH Houten Oude Dorp: Deze Albert Heijn-vestiging in het Oude Dorp van Houten heeft ook een uitgebreid assortiment en kan een goede keuze zijn als je in de buurt woont.
– Openingstijden Hoogvliet Castellum: Hoogvliet Castellum is ook een supermarkt die zich in de buurt bevindt en wellicht kan voldoen aan je boodschappenbehoeften.
– Albert Heijn Houten Het Rond: Als je bereid bent iets verder te reizen, is deze Albert Heijn-vestiging in Houten Het Rond een optie.
– Jumbo Houten: Jumbo is een andere bekende supermarkt in Houten, dus dit kan ook een alternatief zijn als Albert Heijn Castellum gesloten is.
– Albert Heijn Utrecht: Mocht je in de buurt van Utrecht zijn, dan zijn er meerdere Albert Heijn-vestigingen in de stad waar je terecht kunt.

Het is altijd verstandig om vooraf de openingstijden van deze alternatieve supermarkten te controleren, omdat deze kunnen afwijken van de openingstijden van Albert Heijn Castellum.

FAQs

1. Wat zijn de openingstijden van Albert Heijn Castellum?
– Maandag: 8:00 – 20:00 uur
– Dinsdag: 8:00 – 20:00 uur
– Woensdag: 8:00 – 20:00 uur
– Donderdag: 8:00 – 20:00 uur
– Vrijdag: 8:00 – 21:00 uur
– Zaterdag: 8:00 – 20:00 uur
– Zondag: Gesloten

2. Wat zijn de openingstijden tijdens feestdagen?
Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Het is raadzaam om vooraf de aangepaste openingstijden te controleren.

3. Wat zijn de openingstijden van de Albert Heijn-vestiging in het Oude Dorp van Houten?
Voor de openingstijden van Albert Heijn Houten Oude Dorp verwijzen we je graag naar de website van de betreffende supermarkt.

4. Zijn er alternatieve supermarkten in de buurt van Albert Heijn Castellum?
Ja, er zijn verschillende alternatieven zoals Hoogvliet Castellum, Albert Heijn Houten Het Rond en Jumbo Houten. Daarnaast zijn er meerdere Albert Heijn-vestigingen in Utrecht.

Hopelijk biedt dit artikel uitgebreide en nuttige informatie over de openingstijden van Albert Heijn Castellum en andere relevante supermarkten in de buurt. Het is altijd verstandig om vooraf de openingstijden te controleren, vooral tijdens feestdagen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het boodschappen doen.

Categories: Update 37 Openingstijden Albert Heijn Castellum

Heropening Albert Heijn Parkwijk
Heropening Albert Heijn Parkwijk

Details 49 openingstijden albert heijn castellum

Albert Heijn | Castellum Houten
Albert Heijn | Castellum Houten
Winkelservices | Albert Heijn
Winkelservices | Albert Heijn
Albert Heijn Vos Koog Aan De Zaan | Openingstijden
Albert Heijn Vos Koog Aan De Zaan | Openingstijden
Albert Heijn Vos Koog Aan De Zaan | Openingstijden
Albert Heijn Vos Koog Aan De Zaan | Openingstijden
Overzicht Openingstijden Supermarkten Pinksteren 2023 - De Ondernemer
Overzicht Openingstijden Supermarkten Pinksteren 2023 – De Ondernemer

See more here: g3magazine.com

Learn more about the topic openingstijden albert heijn castellum.

See more: https://g3magazine.com/category/scorebord blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *